Kernactiviteiten VPB: onderzoek en kennisoverdracht

Vereniging VPB richt zich specifiek op twee kernactiviteiten: onderzoek en kennisoverdracht. Onderzoek vindt onder andere plaats op het gebied van fysica, techniek en milieu. Daarnaast vormt markt- en motiefonderzoek een belangrijk researchgebied. Kennisoverdracht vindt plaats via handboeken, publicaties, onderwijsmodules en publieke media.

Maak een keuze in het submenu voor berichten over onderzoek of over feiten en cijfers.

Onderzoek en feiten