NIEUW: Binnenkort update LCA onderzoek

De levenscyclusanalyse, kortweg LCA, beoordeelt milieubelasting van bouwmaterialen gedurende de gehelelevenscyclus. De LCA-methode staat aan de basis van het DUBOkeur.

Al in 1995 heeft Intron het milieuprofiel van betonbuizen vastgesteld. Na diverse updates verwachten we binnenkort het nieuwe rapport. Wilt u dit rapport ontvangen? Laat dan hiernaast (links) even uw e-mailadres achter.

Lees hier meer over de LCA methodiek en duurzame riolering.

LCA riolering