Toekomstbewuste renovatie riolering

Vereniging VPB is zich bewust van de, soms lastige, keuzes als het gaat om renovatie/reparatie of vervanging van riolering. Wij steken onze kop niet in het zand voor andere oplossingen bij renovatie, maar we willen wel duidelijk maken dat vernieuwen een aantal concrete voordelen oplevert voor de lange termijn. Ons motto: kijk verder. Om deze bewustwording te ondersteunen zijn drie beeldverhalen ontwikkeld.

Kijk verder bij de renovatie van riolering, in het bijzonder bij:
- Vele huisaansluitingen
- Verzakkingen
- Kleine diameters (denk aan de toekomstige neerslagsom)

We zijn benieuwd naar uw uitgangspunten en ideeën bij de renovatie van riolering. Discussieer mee op deze LinkedIn stelling (open groep).

Renovatie riolering bij veel huisaansluitingen

Renovatie riolering bij verzakkingen

Renovatie riolering extreme neerslag

Bekijk hier de serie beeldverhalen renovatie riolering (PDF).